Prag Turu
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/tur.asp?id=48
   
 
  Prag Turu
   
  Uçak Biletleri, Konaklama ve Rehberlik Hizmetleri Dahil
   
 
299 €
 
Prag Turu:
   
 

1.GÜN: İSTANBUL /PRAG
 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Gezigen Tourism kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Çek Hava Yolları OK 435 seferi ile 16.15’de Prag’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından yerel saat ile 17.55’de varış ve panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır otele transfer. Odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimzide.
 
2.GÜN: PRAG
 Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman arzu eden misafirlerimiz için düzenlenecek olan Extra Terezin Turuna katılma imkanı. Arzu eden misafirlerimizle extra olarak düzenlenen Vlata Nehri akşam yemekli tekne turuna katılma imkânı. Geceleme otelimizde.
 
3.GÜN: PRAG
 Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenen tam günlük öğle yemekli Karlovy Vary turuna katılabilirler. Prag şehrine yaklaşık 2 buçuk saat mesafedeki bu eşsiz güzellikteki bölge Avrupa’nın en ünlü Termal bölgelerinin başında gelir. Atatürk’ün kaldığı evi de görebileceğiniz tur sırasında dileyen misafirlerimiz porselen alışverişi de yapabilirler. Akşam otele dönüşümüzü takiben serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Gala yemeklerini ekstra olarak Ortaçağ Şov’ları eşliğinde alabilirler. Geceleme otelimizde.
 
4.GÜN: PRAG / İSTANBUL
 Kahvaltı sonrası serbest zaman. Ardından odaları boşaltıyor ve havalimanına hareket ediyoruz. Bilet, bagaj ve uçuş işlemlerinin ardından Çek Hava Yolları OK 434 seferi ile 11.45’de İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından yerel saatle 14.15’de varış ve bir sonraki turumuzda buluşuncaya dek turumuzun sonu.  

ÜCRETE DAHIL OLAN HIZMETLER:
• Çek Hava Yolları  Tarifeli seferi ile Istanbul / Prag / Istanbul uçak biletleri
• Havaalani – Otel – Havaalani transferleri
• Seçilen kategorilerdeki otellerde toplam 3 gece 4 gün oda + açik büfe kahvalti konaklama
• Yarim günlük panoramik Prag sehir turu
• Tüm Tur boyunca tecrubeli GEZIGEN TOURISM Profesyonel rehberlik hizmetleri

ÜCRETE DAHIL OLMAYAN HIZMETLER:
• Havaalani vergileri 100 EUR
• Vize ücretleri 100 EUR (Shengen vizesi)• Ekstra turlar
• Yurtdisi çikis fonu 15YTL
• Assist Card Seyahat Sigortasi 15 EUR (Kaza,hastalik masraflari,bagaj kaybolmasi,hirsizlik sonucu maddi kayip vs. limitler dahilinde Assist Card Seyahat Sigortasi tarafindan karsilanmaktadir.)
 


 


 

   
   
 
Ulaşım :
   
 
Çek Hava Yolları Tarifeli seferi ile Istanbul / Prag / Istanbul uçuşları ile sağlanacaktır.
   
   
 
Ödeme Seçenekleri :
   
 
Banka havalesi, anlaşmalı kredi kartlarına vade farkı ile 6 taksit veya tek çekim imkanı vardır.
   
 
 
   
  Turlarımızın Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/turlar.asp