Antalya Dalış Turları
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/tur.asp?id=32
   
 
  Antalya Dalış Turları
   
  Transfer, ekipman, yat turu, öğle yemeği, dalış hocası ve dalma sertifikası dahil
   
 
59 €
 
Antalya Dalış Turları:
   
 

Antalya ili civarında 11 önemli dalış noktası bulunmaktadır. Bu batıkların arasında İkinci Dünya Savaşı’na tanıklık etmiş ve savaş sırasında batırılmış savaş araçlarının bulunması dalıcıları heyecanlandırmaktadır.

Antalya ili civarında 11 önemli dalış noktası bulunmaktadır. Bu batıkların arasında İkinci Dünya Savaşı’na tanıklık etmiş ve savaş sırasında batırılmış savaş araçlarının bulunması dalıcıları heyecanlandırmaktadır.

Bu savaş batıkları arasında ilk olarak Fransız Sosyete Batığı’na değinmek gerek. Limanın yakınlarından batırıldığı için, şehir merkezinde de tahribata yol açan bu batık eski Antalyalılar’ın hatıralarında önemli bir yer tutar. Batığın bu isimle anılmasının nedeni ise; balıkçıların batan gemiden sahile ulaşmalarına yardım ettiği gemi mürettebatının özel eşyalarını kurtarma konusunda gösterdiği yoğun çabadır.

Çeşitli tarihlerde batığa ait önemli parçaların büyük bir bölümü çıkartıldığı için dalıcıların bu noktada görebilecekleri çok fazla şey kalmamıştır. Dalış noktasının yat limanına yakınlığı nedeniyle tekne trafiğinden etkilenmesi de bu noktadaki dalışları olumsuz etkileyen bir diğer faktördür.

Merkezdeki diğer dalış noktaları ise; Falezler ve Sıçan Adası’dır. Sıçan Adası’nın doğusunda ufak bir mağaranın olması dalıcıların ilgisini çeken bir noktadır. Lara ve Konyaaltı plajları arasında kalan bölgedeki Falezler de ilginç yapısıyla dalıcıların merakına mahzar olmaktadır.

 

Yeni başlayanlar için günübirlik dalış turları :

Bu bir günlük kursumuz 12 yaş ve üzerindeki dalış meraklılarına SCUBA dalış dünyasını tanıtma amaçlıdır.Teknemizle çıkılacak olan bu turda deneyimli eğitmenlerimizden alacağınız temel eğitimden sonra yine eğitmenlerimiz gözetiminde dalış yapma şansınız olacaktır. Yemekli turlarımızda mavinin en güzel tonlarıyla bezenmiş Akdeniz sularında bol bol yüzme ve eşsiz güneşin tadını çıkartabilirsiniz.

Sertifikalı Dalgıçlar için turlar :

Sertifikalı dalgıçlar için her gün düzenlenen turlarımızda bizlere eşlik edebilir, güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Dalış Eğitimi :

Dalış için en uygun ortamlardan biri olan Turkish Riviera da ekibimizden alacağınız kısa temel eğitimle başlayacağınız sualtı macerasında tecrübe kazanarak SERTİFİKA sahibi olabilirsiniz. Burada yapacağınız dalış eğitimleri ile PADI OpenWater ya da CMAS bir yıldız balıkadam brövesi alabilir, bu sertifika sayesinde dünya çapındaki tüm dalış merkezlerinde dalış yapabilirsiniz. Bu eğitim yoğunlaştırılmış bir şekilde size verilecek olup tatil programınızı aksatmamanızı sağlayacaktır.

PADI OPEN WATER SCUBA KURSU (4-5 gün)
Başlangıç seviyesindesiniz ve yeni duygular tatmak istiyorsunuz..., sizin için tasarlanmış bir eğitim sunuyoruz : PADI OPEN WATER (OW). Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan teorik formasyon ve deniz dalışları sonucu, güvenlik kuralları, dalış malzeme ve teknikleri konusundaki temel bilgiler ile, 18 m derinliğe kadar dalabilir, uluslararası geçerliliği olan brövenizle, yepyeni bir dünyaya adım atabilirsiniz... 10-14 yaş arası genç dalıcılar için "Junior Open Water Diver Kursu" uygulanır.

PADI SCUBA DIVER KURSU (2-3 gün)
Tüplü dalışa başlamak istiyorsunuz, zamanınız kısıtlı, mesela haftasonu kaçamağı ile sınırlısınız... Uzman eğitmen yönetiminde yapacağınız kuramsal çalışmalar ve sualtı becerileri sonucunda, eğitiminizi tamamlayarak, size dünyanın her yerinde 12 m derinliğe kadar dalabime imkanı tanıyan bröveniz cebinizde, farklı bir evrenin kapılarını açabilirsiniz... Sonra eksik kalan bölümleri tamamlayıp PADI Open Water sertifikanıza da kavuşabilirsiniz... 10-14 yaş arası genç dalıcılar için "Junior Scuba Diver Kursu" uygulanır.

PADI ADVANCED KURSU (2-3 gün)
Dalış konusundaki teorik bilgilerinizi ve dalış tecrübenizi geliştirerek, sualtında daha bağımsız hareket etmek istiyorsanız, ve Padi Open Water brövesine sahipseniz, PADI ADVANCED kursuna başlayabilirsiniz. Teorik bilgilerinizi geliştiren eğitimden sonra, size sunulan gerekli dalışlar listesinden beş dalışı tamamlamanız gerekir. Bu sertifika için, "Derin Dalış" ve "Sualtında Yön Bulma Dalışı" zorunludur, diğer üç dalış ise (wreck dive, multi-level dive, night dive, search & recovery dive, naturalist dive, boat dive, peak performance buoyancy dive...), sizin seçiminize bırakılır. 12-14 yaş arası genç dalıcılar için "Junior Advanced Diver Kursu" uygulanır.

PADI ADVENTURE DIVER (2 gün)
Temel dalış eğitiminizi tamamladınız ve ilgi alanlarınız belirlenmeye başladı..., artık, "batık dalışı", "gece dalışı", "derin dalış" ve benzeri uzmanlık konularınla tanışmak istiyorsunuz..., eğitmeninizin size sunacağı PADI Advanced kursu listesinden seçeceğiniz üç uzmanlık dalışını, kuramsal eğitimi ve pratik uygulaması ile gerçekleştirdikten sonra, PADI ADVENTURE DIVER brövesine hak kazanabilirsiniz... 10-14 yaş arası genç dalıcılar için "Junior Adventure Diver Kursu" uygulanır.

EMERGENCY FIRST RESPONSE KURSU (1-2 gün)
EFR Kursu, genel ilk yardım kurallarını ve kalp masajını öğreneceğiniz bir kurstur. Dalış kursu olmamakla beraber, herkes için gerekli olan temel ilk yardım ve hayata döndürme bilgilerini kapsar ve Padi Rescue Diver Kursu’na başlayabilmek için, alınması zorunlu bir brövedir.

PADI RESCUE DIVER KURSU (4-5 gün)
PADI RESCUE DIVER Kursu, suda meydana gelebilecek kazaların önüne geçmenin ve acil durumlarda yapılması gerekenlerin eğitiminin verildiği bir kurstur. 12-14 yaş arası genç dalıcılar için "Junior Rescue Diver Kursu" uygulanır.

PADI DIVEMASTER KURSU (2 hafta)
PADI DIVEMASTER kursu, sizin, dalış ve dalış teknikleri konusunda, profesyonel düzeye ulaşmanızı sağlayan, teorik ve pratik bölümlerden oluşan, yoğun bir eğitim programıdır.

Fiyata Dahil Olanlar:

Transfer + Öğle yemeği + Dalış malzemeleri + Dalış sertifikası + Sigorta + Rehberlik .

antalya dalış turları,alanya dalış turu,antalya dalış Okulu,dalış kursu antalya,dalış eğitimi antalya,dalış turları antalya,antalya dalış Okulları,dalış kursları,antalya,dalış Organizasyonları,antalya,alanya,antalya,side,belek,manavgat,mahmutlar,kemer,tekirova,beldibi,göynük,dalış okulları,kaş,demre,myra,simena,kumluca,dalış öğretmeni,dalış okulu,dalgıç,padi,cmas,antalya dalış merkezi,dalgıç,alanya dalış merkezi,antalya,belek,side,manavgat,kumköy,alanya,avsallar,dalış turları,incekum,okurcalar,mahmutlar,dalış okulu,oba,tosmur,konaklı,beldibi,goynük,göynük,kemer,kiriş,çamyuva,tekirova,dalma,dalış,dalgıç,dalış okulları,dalış kursu,dalış merkezi,dalış organizasyonarı

   
   
 
Ulaşım :
   
 
Kendi aracınızla katılabilir veya bizim transfer hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
   
   
 
Ödeme Seçenekleri :
   
 
Banka havalesi, anlaşmalı kredi kartlarına vade farkı ile 6 taksit veya tek çekim imkanı vardır.
   
 
 
   
  Turlarımızın Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/turlar.asp