Favori Aktiviteler
 
 
Gezi Otel Araba Uçak
Tur Arama
  Tur :
  Bölge :
  Anahtar Kelime :
   
 
Antalya Turlar Listesi
Rafting Turları
Jeep Safari Turları
Yat Turları
Yunus Gösterileri
Aquapark Turları
At Binme Turları
Kültür & Tarih Turları

Doğa Yürüyüşleri
Dalma ( Scuba Diving )
Wellness & SPA Turları
Kayak Turları
Bisiklet Binme Turları
Yamaç Paraşütü Turları
ATV Quad Safari Turları
  Tur Ara Tüm Turlar
 
 

 
Bisiklet Binme ( Biking ) Turu
  Bisiklet Binme ( Biking ) Turu
   
  Bisiklet Binme, Öğle Yemeği ve Profesyonel Rehber Dahil
   
 
25 €
 
 
 
 
 
 
 
Müşteri temsilcimizin sizi Bisiklet Binme ( Biking ) Turu konusunda bilgi vermek veya sorularınızı yanıtlamak için aramasını istiyorsanız lütfen irtibat bilgilerini eksiksiz giriniz.
   
 
 
Adınız Soyadınız:
Telefon Numaranız :
 
E-Posta Adresiniz :
Eklemek İstedikleriniz:
Girdiğim bilgilerin bana ait olduğunu teyit ederim.
       
 
 
 
 
 
 
Bisiklet Binme ( Biking ) Turu için rezervasyon. Size en etkili şekilde dönüş yapabilmemiz için lütfen formu mümkün olduğunca eksiksiz doldurmaya özen gösteriniz.
 
 
Tur Adı:
Katılma Tarihi :
 
Transfer Bölgesi :
Katılımcı Sayısı :
 
Adınız Soyadınız :
E-Mail Adresiniz :
 
Telefon Numaranız :
E-Mail ile dönülsün
Telefon ile dönülsün
  *
   
   
       
 Bisiklet Binme ( Biking ) Turu :
   
 

1) Günün erken veya geç saatlerini, bisiklete binmek için değerlendirebilirsiniz
Ne kadar uzun olursa olsun, çalışma saatlerinizin dışında, bisiklete binmek için kendinize zaman ayırabilirisiniz. Özellikle, sakin ve güvenli yollar bulmak koşuluyla, bu iş için akşam saatlerini tercih edebilirsiniz. Yol alacağınız bir saatlik bir güzergâhta, düzenli pedal çevirebileceğiniz düz yollar ile, tırmanabileceğiniz tepeler yeterince bulunmalıdır. Bu biçimde, hem kilonuzu denetim altında tutabilir, hem de kardiovasküler açıdan sağlıklı kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde yerine getirmeniz gereken işler ve buluşmalar dışında, haftada en az iki yada üç kez, bu şekilde bisiklete binebilir, bunun dışında, hafta sonlarında özellikle sabah saatlerinde, bisiklet derneklerinin düzenledikleri etkinlikler çerçevesinde pedal çevirip, çevre gezileri yapabilirsiniz. Bu sırada, kâlp atışlarınızı doğru düzeylerde tutabilmenize ve uygun tempoyu yakalamanıza yardımcı olacak bir monitör kullanabilirsiniz. Günün geç saatlerine kadar çalışmak zorundaysanız, gün doğumundan önceki saatler de bisiklete binmeniz için bir çözüm yolu olabilir. Gelişmiş yol aydınlatma araçları sayesinde, bisiklet, yalnızca gün aydınlığında gerçekleştirilebilecek etkinliklerden biri olmaktan çıkmıştır.

2) Amacınızı belirleyin
Amacınızı belirleyerek, bisiklet üzerinde geçen her andan yararlanmanızı ve en üst düzeyde sonuç almanızı sağlayın. Eğer toplulukla gidiyorsanız, hız yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Eğer tek başınıza iseniz, düşük vitesle, kısa mesafeli ataklar yaparak güç kazanabilir, ya da aynı amaçla tekrarlamalı tepe tırmanışları gerçekleştirebilirsiniz. Bu çalışmalardan sonra, kendinize gelebilmek için, kardiyovasküler sistem açısından ek bir yorgunluk yaratmayacak olan çeşitli dönüşleri ve gidonu bırakmak gibi hüner gerektiren diğer eğlenceli teknikleri deneyebilirsiniz.

3) Gereksinimlerinizi saptayın
Bisikletçiler, akılcı bir tempo tutturmak, yiyecek-içecek gereksinimlerini yeterince karşılamak ve olanak buldukça dinlenmek koşuluyla, her zaman katettikleri mesafenin üç katına rahatlıkla ulaşabilirler.

4) Tepeleri tırmanın
Tepe tırmanışları; dayanıklılık ve güç kazanma ile kardiovasküler sistem açısından önemli yararlar sağlar. Form kazanmanın da en kolay yoludur.

5) Gıdanızı sıvı olarak alın
Yol almak istiyorsunuz, ancak karnınız açlıktan kazınıyor... Oturup yemek yemek size hem süre kaybettirir, hem de dolu mideyle pedal çevirmekte güçlük çekebilirsiniz. Bunun çözümü; karbonhidrat ve protein karışımlı, kalorili bir ticari ya da evde hazırlanmış bir içecektir.

6) Aynı güzergâhta bisiklete binmeyi alışkanlık haline getirin
Bisiklet için ayırdığınız zamanı en etkin biçimde kullanmak ve yol arayarak zaman yitirmemek için, bir önceki yolu ve tekerlek izlerinizi takip edin. Giysilerinizi ve yiyecek-içeceğinizi bir önceki akşamdan hazırlayın. Tur dönüşlerinde, siz duşunuzu alırken, terli giysilerinizi de çamaşır makinesine atın... Yapılan işin etkili olabilmesi, onun programlı bir biçimde gerçekleştirilmesine bağlıdır...

7) Mesafeyi koruyarak haftalık günü azaltın
Örneğin; haftanın dört günü bisiklete biniyor ve yüz kilometre yol alıyorsanız, bu mesafeyi üç günde katetmeye çalışın. Bu şekilde hem zamandan kazanabilir, hem de kondisyonunuzu geliştirebilirsiniz. Hazırlık, giyinme, ısınma, pedal çevirme, soğuma, soyunma, temizlenme gibi işlemlerin aldığı toplam süre dikkate alınırsa, çalışma yaşamı yoğun geçenler için bu sürenin ne ölçüde önemli olduğu ortaya çıkar. Bisiklet üzerinde daha uzun süre kalmanız, aynı zamanda verimli bir tempo ve direnç kazanmanıza destek olacaktır.

8 ) Arada sırada indirime gidebilirsiniz
Bisikletin, yaşamınıza yoğun bir biçimde girmesi, bir an için sizde bir gerilim, bir bezginlik yaratabilir. Aslında geçici olan bu gerginliği, bisiklete binme mesafe ve süresinde % 10`luk bir indirim yaparak giderebilirsiniz. Kendinizi bitkin, yorgun hissetttiğiniz günleri bisiklete binmeyerek, dinlenerek geçirin. Vereceğiniz bu açığı, daha sonra rahatlıkla kapatabilirsiniz. Ayrıca, yaşamın size yüklediği diğer sorumluluklarınız için de özen gösterin. Böylece, bisiklete binmek için gerekli olan süre de yaratılmış ve korunmuş olacaktır.

9) Evde de bisiklete binebilirsiniz
Pedal çevirme zevkinden daha çok yararlanmak için zaman yaratmanın bir diğer yolu da evde bisiklete binmektir. Bunu, bisikletinize bağlayabileceğiniz bir "trainer" ile gerçekleştirebilirsiniz. Böylece, kötü hava koşulları, ya da yoğun trafik gibi bu zevkinizi engelleyen unsurlardan uzaklaşarak pedal çevirebilirsiniz. Bu işi yaparken, daha çok verim alabilmek için, pedal direncinizi ve temponuzu çeşitlendirmeli, kâlp atışlarını hızlandıracak biçimde birkaç atak gerçekleştirmelisiniz. Bu tür çalışmanızı, müzik dinleyerek, ya da videodan bisiklet yarışı izleyerek daha da ilginç kılabilirsiniz.

10) Küçük çocukları olanlar, nöbetleşe çocuk bakımı yaparak zaman kazanabilirler
Evde yalnız bırakamayacağınız yaşlarda çocuklarınız varsa, sizin durumunuzda olan bisikletçilerden bir bölümü bisiklete binerken, nöbetleşerek evlerde küçüklere bakabilirsiniz. Bu biçimde, hem kendinize, hem de arkadaşlarınıza, bisiklet için zaman yaratabilirsiniz.

11) Aile gezilerinde bisiklete binebilirsiniz
Hafta sonlarını, eş ve çocuklarınızla birlikte piknik yaparak, ama aynı zamanda da bisiklete binerek geçirmek isteyebilirsiniz. Siz, gideceğiniz göl kıyısına doğru bisikletle yol alırken, aileniz bireylerinden biri otomobili kullanabilir. Eğer evden siz daha erken çıkmışsanız, ailenizle aynı zamanda oraya ulaşabilirsiniz. Böylece, günün geriye kalan bölümünü, bisikletle kilometrelerce yol katetmiş olmanızın vereceği haz ve doygunluk duygusu ile eğlenerek geçirebilirsiniz. Dönüşte de, bisikletinizi, otomobilinizdeki taşıyıcıya bağlayarak, ailenizle birlikte evinize dönebilirsiniz.

12) "Tandem" kullanabilirsiniz
İki kişinin pedal çevirebileceği "tandem" bisiklet, aynı anda iki kişi için zaman yaratmaya da elverişlidir. Bu türden bir bisiklet, bisiklet deneyimi ve yetisi farklı iki sürücünün aynı anda bisiklete binmesine ve bir yandan da sohbet etmelerine olanak sağlar.

13) Çocuğunuzu yedeğinize alabilirsiniz
Kendinizi çocuğunuzun tutsağı gibi görmek yerine, onu, bisiklet tarafından çekilebilen ve bu iş için yapılmış bir arabaya -treylere- bindirerek, ya da özel koltuğa oturtarak pedal çevirme olanağı yaratabilirsiniz. Eğer böyle bir treyler satın alacaksanız, bunun, kötü hava koşullarına karşı korunaklı ve devrilmesini önleyecek donanıma sahip olanlarını tercih etmelisiniz. Eşiniz, size göre daha yavaş kalıyorsa, treyler hızınızın eşitlenmesine de yardımcı olacaktır.

14) Ulaşımınızı bisikletle gerçekleştirin
İşe veya okula gidiş-gelişlerinizde bisiklet kullanmak, bu iş için zaman yaratmanın, birinci ve en kolay yoludur.

15) Öğle tatillerinde bisiklete binebilirsiniz
Birçok firma, çalışanlar tarafından, öğle saatlerinde gerçekleştirilen eğlence ve spor etkinliklerine izin vermektedir. Bundan da öteye, kimi işverenler, duş ve kilitli dolap kolaylığı sağlayarak, bu tür etkinlikleri özendirmektedirler. Çalışmaya ara verdiğiniz bu saatlerde de bisiklete binebilirsiniz.

16) İş görüşmelerinizi de değerlendirebilirsiniz
İş görüşmesi nedeniyle bir araya geldiğiniz müşterinizin bisiklet meraklısı olduğunu öğrenirseniz, onu, düzenleyeceğiniz gezilere çağırabilirsiniz. Böylece, iş görüşmesi ile birlikte bisiklete binme olanağı yaratabilirsiniz. Bu işten, sizin kadar, müşteriniz de zevk alabilir...

   
   
 Ulaşım:
   
 
Kendi aracınızla katılabilir veya bizim transfer hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
   
   
 Ödeme Seçenekleri:
   
 
Banka havalesi, anlaşmalı kredi kartlarına vade farkı ile 6 taksit veya tek çekim imkanı vardır.
   
   
 Fotoğraflar:
   
 
Bisiklet Binme ( Biking ) Turu
   
 
   
   
 Hızlı Rezervasyon:
 
 
Bisiklet Binme ( Biking ) Turu için rezervasyon. Size en etkili şekilde dönüş yapabilmemiz için lütfen formu mümkün olduğunca eksiksiz doldurmaya özen gösteriniz.
 
 
Tur Adı:
Katılma Tarihi :
 
Transfer Bölgesi :
Katılımcı Sayısı :
 
Adınız Soyadınız :
E-Mail Adresiniz :
 
Telefon Numaranız :
E-Mail ile dönüls ün
Telefon ile dönülsün
*
   
 
Henüz Yorum Eklenmemiş. İlk ekleyen siz olmak ister misiniz ?
 
 
 Benzer Turlar
 
Antalya Olympos Yamaç Paraşürü ( Para-Gliding )

Antalya Olympos Yamaç Paraşürü ( Para-Gliding )
99 €
Antalya Alanya Jeep Safari

Antalya Alanya Jeep Safari
27 €
Antalya Side Jeep Safari

Antalya Side Jeep Safari
27 €
Kemer - Ulupınar - Chimeira (Yanartaş) Gece Safarisi

Kemer - Ulupınar - Chimeira (Yanartaş) Gece Safarisi
29 €
 
 
 
Antalya Paintball Turu

Antalya Paintball Turu
25 €
Kemer Yat Turu ( 7 Gün 7 Gece )

Kemer Yat Turu ( 7 Gün 7 Gece )
350 €
Antalya - Kekova - Antalya Mavi Yolculuk ( 8 Gün 7 Gece )

Antalya - Kekova - Antalya Mavi Yolculuk ( 8 Gün 7 Gece )
375 €
Kemer Macera Tatili

Kemer Macera Tatili
199 €
 
 
 
Antalya ATV ( Quad ) Safari Turu

Antalya ATV ( Quad ) Safari Turu
39 €
Antalya Kemer Yat Turu

Antalya Kemer Yat Turu
19 €
Antalya Gebiz Jeep Safari

Antalya Gebiz Jeep Safari
28 €
Konya - Kapadokya Turu

Konya - Kapadokya Turu
119 €
 
 
 
Side Macera Tatili

Side Macera Tatili
199 €
Antalya Kemer Jeep Safari

Antalya Kemer Jeep Safari
29 €
Türk Hamamı Turu

Türk Hamamı Turu
25 €
Prag Turu

Prag Turu
299 €
 
 
 
Yamaç Paraşütü ( ParaGriding ) Turu

Yamaç Paraşütü ( ParaGriding ) Turu
140 €
Bisiklet Binme ( Biking ) Turu

Bisiklet Binme ( Biking ) Turu
25 €
Wellness & SPA Turu

Wellness & SPA Turu
25 €
Gebiz - Uçansu Şelalesi Doğa Yürüyüşü

Gebiz - Uçansu Şelalesi Doğa Yürüyüşü
25 €
 
 
 
   Ad Soyad
   Telefon
   E-Mail
   Konu
 
Bilgi Bankası
Antalya İlçeleri
Antalya Fotoğrafları
Antalya' da Görülecek Yerler
Antik Ketler ve Yapılar
Antalya Coğrafyası
Antalya Plajları
Antalya Şelaleleri
Antalya Mağaraları
Antalya Mutfağı
Antalya Turları
Antalya Otelleri
Antalya' da Tavsiye Mekanlar
Antalya Uydu Görüntüleri
Farklı Tatil
Antalya Travel Guide
 
Son Eklenen Bilgiler
Antalya Gezi Rotası
Antalya Gezi Rotası

Detaylar »
Antalya Atatürk Stadı
Antalya Atatürk Stadı

Detaylar »
Döner Gazino - Tünektepe
Döner Gazino - Tünektepe

Detaylar »
Kemer Kındıl Çeşme
Kemer Kındıl Çeşme

Detaylar »
Turlar
Rafting Turları
Jeep Safari Turları
Yat Turları
Yunus Gösterileri
Aquapark Turları
At Binme Turları
Doğa Yürüyüşleri
Kültür & Tarih Turları
Dalma ( Scuba Diving )
Wellness & SPA Turları
Kayak Turları
Bisiklet Binme Turları
Yamaç Paraşütü Turları
Tüm Turlar
 
Son Eklenen Turlar
Antalya Olympos Yamaç Paraşürü ( Para-Gliding )
Antalya Olympos Yamaç Paraşürü ( Para-Gliding )

Detaylar »
Antalya Alanya Jeep Safari
Antalya Alanya Jeep Safari

Detaylar »
Antalya Side Jeep Safari
Antalya Side Jeep Safari

Detaylar »
Kemer - Ulupınar - Chimeira (Yanartaş) Gece Safarisi
Kemer - Ulupınar - Chimeira (Yanartaş) Gece Safarisi

Detaylar »
Oteller
Antalya Merkez Otelleri
Alanya Otelleri
Okurcalar Otelleri
Manavgat Otelleri
Side Otelleri
Serik Otelleri
Belek Otelleri
Kundu Otelleri
Lara Otelleri
Saklıkent Otelleri
Konyaaltı Otelleri
Kaleiçi Otelleri
Kemer Otelleri
Beldibi Otelleri
Olympos Otelleri
Kumluca Otelleri
Finike Otelleri
Kaş Otelleri
Kalkan Otelleri
Tüm Oteller
 
Son Eklenen Oteller
Sailor` s Beach Hotel

Sailor` s Beach Hotel


Detaylar »
AK-KA Hotels Kiriş Alinda

AK-KA Hotels Kiriş Alinda


Detaylar »
Derya & Deniz Hotel

Derya & Deniz Hotel


Detaylar »
Club Side Coast Hotel

Club Side Coast Hotel


Detaylar »
E-Posta Listesi
Yeni turlardan, promosyonlardan ve Antalya hakkında her türlü gelişmeden haberdar olmak istiyorsanız e-posta listemize katılın.
 Ad Soyad
 E-Mail
 
 
Faydalı Linkler
Farklı Tatil Seçenekleri
Antalya Yat Turları
Antalya Rafting Turları
Antalya Kayak Turları
Uçak Bileti
Antalya Travel Guide
 
 
Copyright © 2008 GeziAntalya.com
Tüm Hakları Saklıdır.
Tasarım : Dizay.net  
Etiket Bulutu | Tour Antalya
Site İçi Arama