Hotel Aspen Kaleiçi
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/otel.asp?id=77
   
 
   
 
Hotel Aspen Kaleiçi  
31
Oda Kahvalty
( Iki Kisilik Odada Kisi Basi )
 
Kaleiçi / Merkez
   
  " Bergama Krali II.Attalos’un emri ile kurulmasi kararlastirilan kent M.Ö. 159-138 tarihleri arasinda Attaleia adini alarak iç ve dis surlarin çevirdigi bugünkü yerini almistir.Aspen Hotel 200 yillik mazisi olan eski Antalya olarak bilinen kaleiçi semti içerisinde yer almaktadir. "
   
Konumu:
   
 
Kaleiçi` nde bulunan Hotel Aspen ; Mermerli plajina 200m, Yat Limanina 200m, Antalya Havaalanina 12 km, Kemer`e 40 km, Aspendos`a 40km uzaklikliktadir.
   
   
Otel Hakkında :
   
 

Aspen Hotel bu tarihi mekanda çevrenin tüm mimari ve kültürel özelliklerini yansitan projesi ile çagdas otelciligin tüm konforunu harmanlayarak samimi,sicak ve huzurlu bir ortamda sizlere sunan bir örnektir.

Aspen Hotel 2000 yillik mazisi olan eski Antalya olarak bilinen Kaleici semti içerisinde yer almaktadir.Odalarimizda Kaleiçi, Marina ve Toroslarin doyumsuz güzelliklerini seyretme imkani bulabilirsiniz.

Havaalanina uzaklik: 12 Km / 20 Dakika
Denize Mesafe: 200 Metre / 5 Dakika
Kapasite: 32 standart oda, 4 suit oda , 75 yatak .

Otel Hizmetleri : Otopark, sauna,fitnes, yüzme havuzu, restoran, teras kafe (sömineli), lobi bar, asansör, toplanti salonu, lobide ücretsiz wireless internet servisi .

Oda Özellikleri : Telefon, mini bar (ücretli), televizyon, hali kaplama (9 oda) veya laminat parke (27 oda), saç kurutma makinesi, banyo (dus veya küvetli), WC, split klima.


Ücretli Aktiviteler : plajda sezlong , semsiye , minder , telefon , fax , fotokopi , rent a car , minibar, doktor, çamasir yikama ve ütüleme servisi .

Ücretsiz Aktiviteler : Sauna ( rezarvasyonlu ve saat 10:00 ile 19:00 arasi açik ) , fitnes (saat 10:00 ile 19:00 arasi açiktir ) , yüzme havuzu, safe box( emanet kasalari resepsiyonda bulunmaktadir) ,lobi de wireless internet servisi

Plaj Özellikleri : Mermerli plaji ( ücretli ) 200 metre mesafededir.

   
   
Fiyatlar :
   
 
 
İki kişilik Odada Kişi Başı
İlave Yatak
01 Mayis - 31 Ekim tarihleri arasında
31
31 € - %30
01 Kasim- 23 Aralik tarihleri arasında
25
25 € - %30
24 Aralik - 05 Ocak tarihleri arasında
31
31 € - %30
 
Fiyatlar tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyatlardır. Otelimizde 0-6 yaş grubu ücretsiz; 7-11 yaş grubu %50 indirimli konaklar. Afiş fiyatı dönemsel promosyon fiyatlarını içerebilir. Promosyon süresi bitmiş ise yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
  Banka havalesi, anlasmali kredi kartlarina vade farki ile 6 taksit veya tek çekim imkani vardir.
   
   
   
  Otellerin Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/oteller.asp