Club Hotel Falcon
Antalya Gezi Sitesi
http://www.geziantalya.com/otel.asp?id=76
   
 
   
 
Club Hotel Falcon  
37
All Inclusive
( İki Kişilik Odada Kişi Başı )
 
Lara / Merkez
   
  " Antalya - Lara`nın en güzel koylarından birinde, muhteşem deniz manzarasına hakim olan tesis, şehir merkezine 5 km, havaalanına 17 km uzaklıktadır. 1993 yılından beri otel, siz konuklarına, beklediğiniz ve unutamayacağınız tatiller sunmayı sürdürüyor. "
   
Konumu:
   
 
Club Hotel Falcon Antalya Lara mevkiinde bulunup Antalya Havalimanı`na 10 km, Antalya şehir merkezine 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.
   
   
Otel Hakkında :
   
 

Tesis
Tesiste açık ve kapalı ana restaurant, Special Türk A`la carte restaurant, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet anex yüzme havuzu, 2 kaydıraklı aquapark, 1 adet ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, lobby bar, havuz bar, beach bar, vitamin bar, disco bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness center, masaj ve kese, tenis kortu, voleybol, dart, tenis ışılandırması, raket ve topları, mini futbol, aerobik, butik, hediyelik eşya, market, fotoğrafçı, doktor ve hemşire, tv salonu, bebek yatağı, mama sandalyesi, internet cafe, çamaşırhane, telefon-fax ve fotokopi hizmeti, oda servisi, gece ve gündüz animasyon showları, canlı müzik, Türk gecesi, çocuk animasyonu, mini club, mini disco, oyun parkı, bebek bakıcısı, şezlong, şemsiye, minder, plaj havlusu mevcuttur.  
    
Oda
266 adet standart oda, 7 adet aile odası, 2 adet engelli odası olmak üzere toplam 275 adet oda mevcuttur. Odaların tamamında split klima, elektronik kapı giriş kartları, uydu yayınlı tv, direkt hatlı telefon, minibar, kasa, duşlu banyo, fön, normal veya Fransız balkon bulunup zemin halı kaplıdır. 
    
Yiyecek ve İçecek
Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, fast foods, gözleme-ayran, ikramlı beş çayı, akşam yemeği, Türk A`la carte restaurant (haftada 1 kez ve rezervasyonlu olarak), gece çorbası, lobby bar ve havuz barda 10.00 - 24.00 saatleri arasında alınan tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi, minibar (girişte kola, fanta, sprite ve devamlı su), Türk kahvesi ücretsizdir.

Kahvaltı : 07.00 - 10.00
Geç kahvaltı : 10.00 - 11.00
Öğle yemeği : 12.30 - 14.00
Fast Food : 12.30 - 16.30
Gözleme-ayran : 11.00 - 18.00
Beş çayı : 16.30 - 17.30
Akşam yemeği : 19.00 - 21.00
A`la carte : 19.30 - 22.30
Gece çorbası : 23.30 - 00.30 
        
Ücretsiz
Special Türk A`la carte restaurant (haftada 1 kez ve rezervasyonlu olarak), yüzme havuzları, aquapark, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness center, tenis kortu (gündüz), tenis raket ve topları, voleybol, dart, mini futbol, aerobik, tv salonu, bebek yatağı, mama sandalyesi, gece ve gündüz animasyon showları, canlı müzik, Türk gecesi, çocuk animasyonu, mini club, mini disco, oyun parkı, şezlong, şemsiye, minder, plaj havlusu, lobby bar ve havuz barda 10.00 - 24.00 saatleri arasında alınan tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi, minibar (girişte kola, fanta, sprite ve devamlı su), Türk kahvesi tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Ücretli
Masaj ve kese, tenis ışılandırması, butik, hediyelik eşya, market, fotoğrafçı, doktor ve hemşire, internet cafe, çamaşırhane, telefon-fax ve fotokopi hizmeti, oda servisi, bebek bakıcısı, odalarda kasa, nargile, taze sıkılmış meyve suları, import içecekler, kapalı şişeli içecekler, discoda alınan tüm içecekler tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.  
    
Plaj
Kendisine ait özel platformlu plaj içerisinde bulunan plaj havlusu, şezlong, şemsiye, minder ücretsizdir. 
    
Çocuklar
Tesis küçük misafirlerine yüzme havuzu, çocuk animasyonu, mini club, mini disco, oyun parkı ve bebek bakıcısı hizmeti sunmaktadır.

   
   
Fiyatlar :
   
 
 
İki kişilik Odada Kişi Başı
İlave Yatak
01 Haziran - 30 Temmuz tarihleri arasında
55
55 € - %30
01 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında
65
65 € - %30
01 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında
35
35 € - %30
 
Fiyatlar tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyatlardır. Otelimizde 0-6 yaş grubu ücretsiz; 7-11 yaş grubu %50 indirimli konaklar. Afiş fiyatı dönemsel promosyon fiyatlarını içerebilir. Promosyon süresi bitmiş ise yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
  Banka havalesi, anlasmali kredi kartlarina vade farki ile 6 taksit veya tek çekim imkani vardir.
   
   
   
  Otellerin Tamamı İçin:
  http://www.geziantalya.com/oteller.asp